logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Filos Pub – lecții de marketing din ospătărie

Filos este un pub pe care mulți dintre voi îl cunoașteți și pe care îl asociați cu perioada studenției. Pentru unii a însemnat un mic hub din care să lucreze sau să își facă temele, pentru alții a fost o scenă în serile de karaoke, dar și o sursă de aer curat și de cafea pentru ziua următoare când aveau nevoie să se refacă după prea multe melodii cântate. Pentru unii era doar o masă caldă, pentru alții, locul care nu se închidea niciodată. Pentru mulți era locul în care pizza venea prea greu, iar pentru alții a fost locul în care duceau pizza prea greu.

Pentru mine a fost un loc de muncă și o lecție de viață. De multe ori spun că cine a lucrat la Filos, poate lucra oriunde apoi. Fiecare comandă dată m-a învățat să ascult și să înțeleg mai bine oamenii și cât de important este să îți cunoști audiența, fiecare notă deschisă m-a învățat valoarea comunicării cu clienții, fiecare cerință în plus m-a învățat că, pentru a afla ce își doresc clienții tăi, cel mai simplu este să îi întrebi, fiecare zi în care colegul nu venea, iar tura mea de 12 ore se transforma într-o tură de 24, m-a învățat cât de importantă este echipa și cât de multe poți realiza atunci când nu încerci să faci tu totul, fiecare coleg nou m-a învățat cât de important este un proces de training și cât de atent trebuie să fii la fiecare etapă prin care trece echipa ta. Mai mult, vedeam zilnic grupuri de domni și doamne pe care mai degrabă le-ai fi văzut într-unul dintre restaurantele elegante din filme, însă aceștia veneau cu mândrie, ba chiar aduceau și prieteni sau invitați străini și spuneau de fiecare dată că este un loc care le amintește de viața de student și le dă un sentiment de fericire.

Filos este una dintre afacerile mici care au totuși un brand puternic, o afacere care spune o poveste, bazată pe oameni și pentru oameni.