logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
  1. Introducere

 

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.gonliner.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

 

  1. Drepturile asupra conţinutului site-ului

 

Gonliner deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Gonliner, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Accesul și utilizarea paginii www.gonliner.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor.

Informațiile prezente sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii Gonliner pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul Gonliner nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Gonliner.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele Gonliner, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ.

Gonliner are intenția de îndruma și de a ajuta în implementarea cât mai corectă a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

 

  1. Comunicarea cu vizitatorii site-ului

 

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon.